Thermal Reizen

   Colossae Hotel 5* HP  – Pamukkale

8 dagen v.a. € 850,- 

Dit bijzondere Spahotel ligt in het plaatsje Karahayit, 5 km van Pamukkale en 30 km van de plaats Denizli. De luchthaven van Antalya bevindt zich op 250 km afstand, een afstand die u met een VIP busje aflegt. Het hotel heeft vele kuurmogelijkheden voor de schoonheid en de gezondheid, het genezen van verlammingen, huidziekten, alle reumatische aandoeningen, spanningsklachten, spierziekten, etc.    
 
   Ikbal Hotel 5* HP  – Afyon

8 dagen v.a. € 740,- 

Ikbal Thermaal resort ligt bij Afyon, 4 uur rijden vanaf Ankara en Izmir. Afyon is een bekend gebied met thermale bronnen, die vanwege het ontbreken van geur een specifieke bekendheid hebben. Het hotel heeft een apart behandel gedeelte en thermale baden voor vrouwen die niet gemengd willen zwemmen. Het hotel heeft vele kuurmogelijkheden voor de schoonheid en de gezondheid, het genezen van verlammingen, huidziekten, alle reumatische aandoeningen, spanningsklachten, spierziekten, etc
 
   Hotel Korel Resort 5* HP  – Afyon

8 dagen v.a. € 740,- 

Korel Thermaal Ressort bevindt zich op het kruispunt van provinciën Ankara, Izmir, Istanbul en  Antalya,  en ligt op 13 km afstand van het centrum van Afyon. Korel Thermaal  Resort  Clinic  &  SPA  met zijn ongelofelijk  visioen en met zijn vooruitstrevende mentaliteit is van plan in toeristensector   een onderscheidend hotel te zijn.
 
   Balçova Thermaal Hotel HP  – Izmir

8 dagen v.a. € 800,- 

Balcova thermaal hotel ( speciale klasse ‘S’ ) ligt in het midden van een mooi park in het stadsdeel Balcova van Izmir, de derde grote stad van Turkije. Izmir het oude Smyrna, ook wel de parel van de Egeïsche kust genoemd, een half uur rijden vanaf het vliegveld, ligt dichtbij vele bezienswaardigheden zoalsHet hotel heeft vele kuurmogelijkheden voor de schoonheid en de gezondheid, het genezen van verlammingen, huidziekten, alle reumatische aandoeningen, spanningsklachten, spierziekten, etc.