Over Ons

Yadin Reizen is nu inmiddels alweer meer dan 20 jaar geleden opgericht, wij zijn begonnen met vliegvakanties naar Turkije. In de loop van de jaren zijn wij dan ook een echte Turkije expert geworden op het gebied van toerisme naar Turkije.
Tienduizenden vakantiegangers hebben wij een fijn en goed verzorgde vakantie geboden, tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Alle op onze website vermelde accommodaties voldoen aan strenge eisen. Veel van onze gasten boeken al jaren hun vakantie bij ons voor de bekende maar ook minder bekende bestemmingen.
Zon, zee en strand vakanties, rondreizen, stedenreizen, ski vakanties. Kortom alles is mogelijk bij Yadin reizen uw Turkije expert.
 
De laatste jaren komen er steeds meer nieuwe populaire vakantie bestemmingen bij, natuurlijk kunt u ook deze gewoon bij ons boeken.
 
Wij richten ons op een zo compleet mogelijk aanbod van vakantiebestemmingen samen te kunnen stellen. Heeft u nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per email.
 
  
 
Juridische gegevens:
  
Yadin Rezien
Beeklaan 173
2562 AD  Den Haag
  
Handelsnamen
Yadin Reis- en adviesbureau
Turkijeexpert.nl
Holidayexpert.nl
 
KvK. 271.51.930  te Haaglanden