Wintersport Turkije 2014-2015 Erciyes

Onze prijzen zijn laag. Erg laag. Boek voor 1 december 2014 en profiteer van de allerlaagste prijs. Zo kunt u € 100,- p.p. besparen bij boeking voor 1 december 2014. Vroeg boeken levert u nog meer voordeel op: volop keuze in kamers en vertrekdata. Budgetkamers en comfortkamers zijn ook in de schoolvakanties nog ruimschoots beschikbaar.
*de prijzen op de site zijn vroegboekprijzen, geldig tot 1 december 2014. Vanaf 1 december hanteren we de reguliere prijzen. Dus maak uw keuze en boek nu………

Het skigebied

Het skigebied ligt 25 kilometer ten zuidwesten van Kayseri. Het gebied kent twee bergtoppen van respectievelijk 3917 en 3703 meter hoog. Op 2200 meter hoogte begint het skigebied.
Er zijn in totaal 105 km aan skipistes.
Gezien de ligging: zeer sneeuwzeker en bijna geen wachttijden bij de liften.

Het skigebied is heerlijk rustig, waardoor u ongestoord uw afdalingen kunt maken. Juist voor gezinnen met kinderen is Turkije hierdoor de perfecte skibestemming. In het weekend is het op de pistes iets drukker omdat de lokale bevolking dan komt skiën.
De Hotels:

 Amalia Boutiquehotel
(All Inclusive)
Erciyes
 Hotel Mirada Del Lago****
(All Inclusive)
Erciyes
 Hotel Mirada Del Monte***
(All Inclusive))
Erciyes
va € 599,- pp va € 699,- pp va € 599,- pp
Lees meer… Lees meer… Lees meer…

 

De verschillende weekprogramma’s

IDTravel biedt u per hotel 2 mogelijkheden:

 • Weekprogramma 1:
  Combinatiereis met Cappadocië
  U vertrekt naar keuze op vrijdag of zondag. Dit heeft gevolgen voor de volgorde waarin u Cappadocië en het skigebied bezoekt:
  Kiest u voor vertrek op vrijdag dan gaat u eerst naar Cappadocië en verblijft daar 2 nachten. Op zondag na het ontbijt vertrekt u naar Erciyes en verblijft daar 5 nachten. Bij aankomst kunt u het eventueel gehuurde skimateriaal in ontvangst nemen en uw skipas voor 5 dagen. Inchecken is vanaf 14.00 uur.
  Kiest u voor vertrek op zondag dan gaat u eerst naar het skigebied en verblijft daar 5 nachten. U vertrekt in de loop van de vrijdagmiddag naar Cappadocië en verblijft daar 2 nachten. Zondagmorgen vliegt u weer terug naar Amsterdam.
  Cappadocië.
  Breng een weekend door in Cappadocië; het sprookjesachtige tufstenen landschap in het hart van Turkije. Dit unieke gebied ligt aan de voet van de berg Erciyes en is miljoenen jaren geleden ontstaan door vulkaanuitbarstingen. Bijzondere rotsformaties in de vorm van puntmutsen, ook wel feeënschoorstenen genoemd, mysterieuze schuilkerkjes, rotswoningen en ondergrondse steden zijn een bezoek meer dan waard. Meer dan duizend jaar zijn de kerkjes en ondergrondse steden gebruikt. In de wanden zijn eeuwenoude tekeningen gekerfd.
  U verblijft 2 nachten in hotel Dinler 4* in Ürgüp (zie http://urgup.dinler.com)
 • Weekprogramma 2:
  7 nachten in het hotel van uw keuze:
  Na aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar het door u gekozen hotel. Aansluitend inchecken in uw hotel.

U kunt ook vertrekken op zondagen. De exacte gegevens staan bij de verschillende hotels. Voor weekprogramma 2 zijn bij vertrek op zondag geen wijzigingen van toepassing. Voor weekprogramma 1 gaat u bij vertrek op zondag eerst naar het skigebied en daarna naar Cappadocië.

Informatie Skischool

De ski-, of snowboardlessen starten ‘s morgen omstreeks 09.30 en duren tot 11.30 uur en ‘s middag van 13.30 uur tot 15.30 uur. Men heeft 4 dagen per week les en 2 uur per dag.
De Engels sprekende leraren, in het hoogseizoen geassisteerd door Nederlandse leraren, zullen er alles aan doen om deze skiweek tot een feest te maken voor alle kinderen.
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen deelnemen aan de lessen.

Wij kunnen de skischool Erciyes van harte aanbevelen.

This entry was posted in Turkije, Wintersport and tagged . Bookmark the permalink.